Canal+: Le Cube

The black area on the receiver is an LCD display that automatically adjusts brightness to the environment. The box can either stand horizontally or vertically--a sensor orients the display information to be read in that particular position. Le Cube w

Published on

Editor's Pick
The black area on the receiver is an LCD display that automatically adjusts brightness to the environment. The box can either stand horizontally or vertically--a sensor orients the display information to be read in that particular position. Le Cube was designed to be reused by multiple customers. It can be disassembled after use, the shell can be repainted and internal parts can be replaced before it's sent out again.
Rate this Ad
No starts selected .5 stars 1 star 1.5 stars 2 stars 2.5 stars 3 stars 3.5 stars 4 stars 4.5 stars 5 stars

You must be registered to rate the ad. Please Login or Register Now

About

Credits
Date
Oct 20, 2008
Client:
Canal+
Agency:
Fuseproject
Tags
Category
Latest Creativity News on Ad Age

Related work

The Creativity Daily Newsletter

Get highlights of the most important daily news delivered to your e-mail inbox. Receive Our Newsletters.

Become a Member of Ad Age