Chanel: Interactive Graffiti Installation

Digital graffiti at Chanel

Published on

Editor's Pick

To celebrate the reopening of the Soho Chanel store, design agency Apologue wrapped the store in a "gate of light."

The three-day installation consists of a 10 foot x 150 feet LED canvas featuring Karl Lagerfeld’s urban photography in a generative performance, choreographed by United Visual Artists and two 23-foot digital graffiti walls built by Tangible Interaction. Visitors to the store could draw their own graffiti with modified Chanel paint cans, with contributions captured in a digital archive.

Rate this Ad
No starts selected .5 stars 1 star 1.5 stars 2 stars 2.5 stars 3 stars 3.5 stars 4 stars 4.5 stars 5 stars

You must be registered to rate the ad. Please Login or Register Now

About

Credits
Date
Sep 14, 2010
Agency:
Apologue
Client:
Chanel
Production Company:
United Visual Artists
Production Company:
Tangible Interaction
Category
Latest Creativity News on Ad Age

Related work

The Creativity Daily Newsletter

Get highlights of the most important daily news delivered to your e-mail inbox. Receive Our Newsletters.

Become a Member of Ad Age